Πιστοποίηση
ISO 9001:2008
Κορυφαίοι
στον κλάδο
10+
χρόνια εμπειρίας
Επικοινωνία
μονάδες εξυγίανσης
μονάδες εξυγίανσης

Μονάδες Εξυγίανσης (CIP)

Οι κεντρικές μονάδες καθαρισμού (CIP Systems) προσφέρουν διασφάλιση των παραγόμενων προϊόντων μέσω του καθαρισμού και της απολύμανσης των γραμμών παραγωγής.

Είτε πρόκειται για νερό, χυμό, αναψυκτικό, γάλα ή μπύρα οι ανάγκες για διατήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής του εξοπλισμού και την δημιουργία περιβάλλοντος ελεύθερου από ρύπους και μικροβιακό φορτίο είναι δεδομένη.

Είτε πρόκειται για χειροκίνητη ή για πλήρως αυτόματη λειτουργία η διαδικασία εφαρμογής παραμένει ίδια ενώ αυτό που διαφοροποιείται είναι ο σχεδιασμός με βάση τις ιδιαιτερότητες του κάθε προϊόντος και του «αντικειμένου» που εξυπηρετείται.

Η δυνατότητα διαμόρφωσης της κάθε μονάδας με βάση τον όγκο των δεξαμενών, την παροχή ή των αριθμό των κυκλωμάτων μπορεί να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις του παραγωγικού εξοπλισμού είτε αυτός βρίσκεται σε ένα παρασκευαστήριο αναψυκτικού, σε ένα σταθμό συλλογής γάλακτος ή στο τμήμα εμφιάλωσης μιας ζυθοποιίας.

Ο αριθμός των διαφορετικών δεξαμενών που χρησιμοποιούνται εξαρτάται από το συνολικό αριθμό των εναλλακτικών διαλυμάτων «καθαρισμού» ενώ ο αριθμός των ανεξάρτητων κυκλωμάτων-(CIP Pressure Lines) ενός συστήματος προσδιορίζεται από τα μεγέθη των γραμμών που καλούνται να εξυπηρετήσουν, τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και τη γειτνίασή τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

espa