Πιστοποίηση
ISO 9001:2008
Κορυφαίοι
στον κλάδο
10+
χρόνια εμπειρίας
Επικοινωνία

Προφίλ – Ιστορικό

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Dolas Engineering εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (turn-key solutions) κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων για την υποστήριξη κάθε επενδυτικής προσπάθειας και την υλοποίηση σύνθετων έργων μέχρι και την παροχή διαρκούς υποστήριξης κατά το στάδιο λειτουργίας των παραγωγικών μονάδων.

Πως δουλεύουμε

Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε έργα από το στάδιο της παραλαβής της πρώτης ύλης μέχρι την εμφιάλωση ή τυποποίηση του προϊόντος, προτείνοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους κάθε πελάτη μας σύμφωνα πάντα με τις βέλτιστες βιομηχανίες πρακτικές (GMP’s) και τις τεχνολογικές εξελίξεις του κάθε κλάδου.

Η δημιουργία της εταιρίας

Η εταιρεία Dolas Engineering ιδρύθηκε το 2009 από τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κ. Σπύρο Ντόλα με στόχο να προσφέρει λύσεις με το κλειδί στο χέρι (turn-key solutions) στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας

Η εταιρία στελεχώνεται από ανθρώπινο δυναμικό με μακρά εμπειρία σε βιομηχανίες του χώρου τροφίμων και τεχνικών κατασκευών και βέβαια από μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να μπορεί να υποστηρίξει ολοκληρωμένα, κάθε έργο που αναλαμβάνει από τα πρώτα στάδια της υλοποίησης μέχρι το πέρας του.

Συνεργασίες

Η εταιρία Dolas Engineering είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Pentair SUDMO & Pentair Haffmans, εταιρίες με διεθνή αναγνωρισιμότητα, πολυετή παρουσία & εξειδίκευση στον εξοπλισμό & τον ποιοτικό έλεγχο διεργασίας για την ανάκτηση και διαχείριση του CO2 στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

espa