Σχεδιασμός, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία μονάδων παραγωγής μπύρας. Οι λύσεις μας καλύπτουν όλο το εύρος από μονάδες μικρο-ζυθοποιίας έως μεσαίου και μεγάλου μεγέθους εγκαταστάσεις.
Με τη συνεργασία και τεχνογνωσία της Pentair-Haffmans με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ζυθοποιίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταγωνιστικές και καινοτόμες λύσεις στο σύνολο των παραγωγικών διαδικασιών της μπύρας.
Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν: μονάδες φίλτρανσης, μονάδες ανάμιξης-ανθράκωσης, μονάδες ανάκτησης CO2.